altijd tot 40% korting + GRATIS verzending binnen Nederland vanaf € 30
8,7
1776 reviews

Multivitamine aanbieding


5% éxtra korting op héél veel multivitamine

Het is herfstweer. Het regent vaak en de dagen zijn korter. Hét moment waarop ons lichaam wel een extra boost kan gebruiken. Een goede multivitamine helpt daarbij. Naast gezonde voeding en een gezonde levensstijl, kan een goede multivitamine net dat steuntje in de rug geven.
Daarom krijgt u deze week 5% éxtra korting op alle multivitamines, bóvenop de toch al hoge kortingen in onze online drogisterij. De korting geldt op álle merken, m.u.v. Bonusan.

Kortingscode: MULTI

Vul uw kortingscode in bij uw winkelmandje en de korting wordt meteen verwerkt. Niet geldig i.c.m. andere kortingscodes, maar wel bovenop de reeds afgeprijsde artikelen. Geldig t/m 13 oktober 2019.
Lees meer over multivitamine op onze multi pagina.

Bekijk het aanbod Multi's
 


Multi's voor kids

Uw kind ondersteunen in de vele fases die opgroeien met zich meebrengt? Kies voor een speciale kinder multivitamine. Samengesteld op de behoeftes van het opgroeiende kind.

Alle kids multi's
Davitamon Multi's

Wie kent ze niet? De beroemde Davitamon multivitamine, vaak kauwtabletten met lekkere smaakjes. Lekker voor kinderen en stiekem ook voor volwassenen.

Davitamon Multi's
AOV multivitamine

Een sterk, stabiel merk met ruime keuze aan multivitamine. Een basis multi bijvoorbeeld, of voor speciale behoeftes zoals bij zwangere vrouwen of digestie.

AOV multivitamine
Biotics multivitamine

Biotics is net als AOV een sterk merk. Het maakt al vele jaren uitstekende multi's van hoogwaardige kwaliteit. Niet voor niets maken vele Vitatheek liefhebbers gebruik van deze multi.

Biotics multi's